Nabeschouwing Getafe - Trabzonspor (1-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Getafe het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Trabzonspor (1-0)

Het Europa League duel tussen Getafe en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Angel, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Getafe dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Getafe.

LIVE Getafe - Trabzonspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van R. Garcia Getafe 1-0
33' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Campi Trabzonspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel D. Sturridge voor D. Avdijaj Trabzonspor
55' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
58' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Kenedy Getafe
59' Wissel Trabzonspor Wissel A. Parmak voor D. Erdogan Trabzonspor
66' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Fajr Getafe
68' Wissel Getafe Wissel J. Mata voor Enric Getafe
77' Wissel Getafe Wissel Cucu voor Kenedy Getafe
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Mata Getafe
83' Wissel Trabzonspor Wissel F. Uzum voor A. Nwakaeme Trabzonspor
91' Wissel Getafe Wissel M. Arambarri voor D. Timor Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Trabzonspor
Opstellingen Getafe - Trabzonspor
De opstellingen van Getafe en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Trabzonspor

Getafe en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Getafe en Trabzonspor elkaar treffen in de Europa League.