Nabeschouwing Górnik Zabrze - Zaria (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Górnik Zabrze het donderdag 12 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zaria. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Zabrze in Zabrze.

Via de Górnik Zabrze - Zaria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Górnik Zabrze - Zaria (1-0)

Het Europa League duel tussen Górnik Zabrze en Zaria is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 1-0 overwinning voor Górnik Zabrze. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door Angulo, waarmee Górnik Zabrze met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut kreeg S. Żurkowski van Górnik Zabrze voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Górnik Zabrze de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Filip Glova, waardoor Górnik Zabrze de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Górnik Zabrze - Zaria 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Górnik Zabrze - Zaria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Górnik Zabrze Gele kaart voor Jesús Jiménez Górnik Zabrze
46' Wissel Górnik Zabrze Wissel M. Urynowicz voor A. Ryczkowski Górnik Zabrze
54' Gele kaart Górnik Zabrze Gele kaart voor S. Żurkowski Górnik Zabrze
61' Wissel Zaria Wissel G. Ovsianicov voor Jean Patric Zaria
62' Gele kaart Zaria Gele kaart voor F. da Silva Alves Zaria
70' Wissel Zaria Wissel R. Bostan voor F. da Silva Alves Zaria
75' Wissel Górnik Zabrze Wissel R. Wolsztyński voor Jesús Jiménez Górnik Zabrze
81' Wissel Górnik Zabrze Wissel D. Liszka voor M. Ambrosiewicz Górnik Zabrze
81' Wissel Zaria Wissel Guillermo voor Conrado Zaria
87' Doelpunt Górnik Zabrze Doelpunt Angulo met assist van A. Wolniewicz Górnik Zabrze 1-0
92' Tweede gele kaart Górnik Zabrze Tweede gele kaart voor S. Żurkowski Górnik Zabrze
Video hoogtepunten en samenvatting Górnik Zabrze - Zaria
Opstellingen Górnik Zabrze - Zaria

Voorbeschouwing Górnik Zabrze - Zaria

Górnik Zabrze en Zaria spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Filip Glova en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Górnik Zabrze en Zaria elkaar treffen in de Europa League.