Nabeschouwing Gzira United - Hajduk Split (0-2) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 9 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Gzira United het dinsdag 9 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Gzira United - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gzira United - Hajduk Split (0-2)

Het Europa League duel tussen Gzira United en Hajduk Split is onder leiding van scheidsrechter Gal Laibuvitz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hajduk Split. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 44e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Gyurcso van Hajduk Split via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 44 minuten was het A. Gyurcso die Hajduk Split op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hajduk Split via een goal van I. Dolcek in de 96e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hajduk Split.

LIVE Gzira United - Hajduk Split 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gzira United - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Penalty gemist Hajduk Split Penalty gemist A. Gyurcso Hajduk Split
44' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt A. Gyurcso Hajduk Split 0-1
61' Wissel Hajduk Split Wissel I. Dolcek voor D. Bradaric Hajduk Split
62' Wissel Gzira United Wissel E. Sakyi voor R. Adeyemo Gzira United
67' Wissel Hajduk Split Wissel F. Tahiraj voor A. Gyurcso Hajduk Split
72' Wissel Gzira United Wissel A. Cohen voor G. Conti Gzira United
73' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor S. Juric Hajduk Split
75' Wissel Hajduk Split Wissel S. Simic voor O. Svatok Hajduk Split
83' Wissel Gzira United Wissel S. Borg voor N. Muscat Gzira United
95' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor I. Dolcek Hajduk Split
96' Doelpunt Hajduk Split Doelpunt I. Dolcek met assist van H. Barry Hajduk Split 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Gzira United - Hajduk Split
Opstellingen Gzira United - Hajduk Split
De opstellingen van Gzira United en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gzira United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.