Nabeschouwing Gzira United - Ventspils (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Gzira United het donderdag 1 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ventspils. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Gzira United - Ventspils live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gzira United - Ventspils (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Gzira United en Ventspils geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Jefferson, waarmee Gzira United met 1-0 de leiding nam. Ventspils kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Kazacoks, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette M. Sergiychuk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ventspils de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Gzira United nadat Jefferson in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Gzira United - Ventspils 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gzira United - Ventspils teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Gzira United Doelpunt Jefferson met assist van H. Kone Gzira United 1-0
16' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor A. Samb Gzira United
30' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor P. Osipov Ventspils
44' Wissel Ventspils Wissel G. Palavandishvili voor A. Alfa Ventspils
55' Wissel Ventspils Wissel L. Villela voor P. Osipov Ventspils
64' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor G. Mtchedlishvili Ventspils
69' Wissel Ventspils Wissel M. Sergiychuk voor E. Tidenbergs Ventspils
72' Doelpunt Ventspils Doelpunt J. Kazacoks Ventspils 1-1
76' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor J. Kazacoks Ventspils
79' Doelpunt Ventspils Doelpunt M. Sergiychuk Ventspils 1-2
80' Wissel Gzira United Wissel Z. Scerri voor A. Samb Gzira United
85' Gele kaart Gzira United Gele kaart voor J. Corbolan Gzira United
90' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor M. Sergiychuk Ventspils
93' Doelpunt Gzira United Doelpunt Jefferson met assist van R. Soares Gzira United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Gzira United - Ventspils
Opstellingen Gzira United - Ventspils
De opstellingen van Gzira United en Ventspils zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gzira United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ventspils zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.