Nabeschouwing Hajduk Split - FCSB (0-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Hajduk Split het donderdag 9 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Poljud in Split.

Via de Hajduk Split - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - FCSB (0-0)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Hajduk Split en FCSB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hajduk Split en FCSB gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Hajduk Split, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hajduk Split - FCSB 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Borja López Hajduk Split
37' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Tănase FCSB
45' Wissel FCSB Wissel Junior Maranhão voor M. Momčilović FCSB
46' Gele kaart FCSB Gele kaart voor H. Gnohéré FCSB
46' Wissel FCSB Wissel A. Jakoliš voor D. Man FCSB
47' Gele kaart FCSB Gele kaart voor B. Planić FCSB
56' Wissel Hajduk Split Wissel M. Šego voor Á. Gyurcsó Hajduk Split
64' Wissel Hajduk Split Wissel A. Said voor M. Ivanovski Hajduk Split
69' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Junior Maranhão FCSB
74' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor H. Barry Hajduk Split
76' Wissel Hajduk Split Wissel M. Futacs voor H. Barry Hajduk Split
82' Gele kaart FCSB Gele kaart voor C. Bălgrădean FCSB
86' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor J. Juranović Hajduk Split
87' Wissel FCSB Wissel O. Moruţan voor F. Tănase FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - FCSB
Opstellingen Hajduk Split - FCSB
De opstellingen van Hajduk Split en FCSB zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hajduk Split gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en FCSB zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.