Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - APOEL (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - APOEL (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Hapoel Be'er Sheva en APOEL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. Nuno Morais maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee APOEL vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 23e minuut was het APOEL dat via T. De Vincenti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Aleksey Eskov. In de 28e werd de voorsprong voor APOEL verdubbeld dankzij een doelpunt van Dellatorre.

In de 42e minuut was het Hapoel Be'er Sheva dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van J. Ogu, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. Na 72 minuten spelen wist Hapoel Be'er Sheva via N. Ioannou de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Aleksey Eskov. Na 80 minuten kon Dellatorre van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat APOEL het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor een 2-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - APOEL 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty APOEL Penalty Nuno Morais APOEL 0-1
16' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Dellatorre APOEL
23' Doelpunt APOEL Doelpunt T. De Vincenti APOEL
28' Doelpunt APOEL Doelpunt Dellatorre met assist van Lucas Souza APOEL 0-2
34' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Nsue APOEL
42' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt J. Ogu met assist van A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva 1-2
59' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel T. Pekhart voor E. Ben Basat Hapoel Be'er Sheva
60' Wissel APOEL Wissel S. Gentsoglou voor T. De Vincenti APOEL
63' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva
65' Gele kaart APOEL Gele kaart voor P. Vouros APOEL
65' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel O. Biton voor Hapoel Be'er Sheva
65' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor H. Ezra M. Melikson Hapoel Be'er Sheva
70' Wissel APOEL Wissel A. Nwakaeme voor B. Bitton APOEL 2-2
72' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt N. Ioannou met assist van Moussa Al Tamari Hapoel Be'er Sheva
76' Gele kaart APOEL Gele kaart voor B. Waterman APOEL
77' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor D. Einbinder Hapoel Be'er Sheva
80' Tweede gele kaart APOEL Tweede gele kaart voor Dellatorre APOEL
83' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor H. Maman Hapoel Be'er Sheva
92' Wissel APOEL Wissel Z. Milanov voor Nsue APOEL
96' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor S. Tzedek Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - APOEL
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - APOEL
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en APOEL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en APOEL zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.