Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Kairat (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 25 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Kairat (2-0)

Het Europa League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Kairat is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. S. Ramzi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hapoel Be'er Sheva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Hapoel Be'er Sheva vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Shamir op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Kairat 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Hapoel Be'er Sheva Penalty S. Ramzi Hapoel Be'er Sheva 1-0
29' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
42' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor E. Shamir Hapoel Be'er Sheva
48' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Vitor Hapoel Be'er Sheva
50' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Y. Akhmetov Kairat
54' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor S. Ramzi Hapoel Be'er Sheva
63' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt E. Shamir met assist van B. Bitton Hapoel Be'er Sheva 2-0
67' Wissel Kairat Wissel Y. Seydakhmet voor K. Wrzesinski Kairat
67' Wissel Kairat Wissel M. Eppel voor B. Islamkhan Kairat
70' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor J. Marin Hapoel Be'er Sheva
76' Wissel Kairat Wissel R. Orazov voor A. Abiken Kairat
77' Gele kaart Kairat Gele kaart voor R. Dugalic Kairat
78' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel N. Zrihan voor N. Hasselbaink Hapoel Be'er Sheva
87' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel N. Sabag voor D. Keltjens Hapoel Be'er Sheva
92' Gele kaart Kairat Gele kaart voor I. Kuat Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Kairat
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Kairat
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Kairat zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kairat zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.