Nabeschouwing Hapoel Haifa - FH (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 26 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Hapoel Haifa het donderdag 26 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen FH. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Hapoel Haifa - FH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Haifa - FH (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Hapoel Haifa en FH geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Eddi Gomes, waarmee FH met 0-1 de leiding nam. Hapoel Haifa kwam na 65 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Papazoglou, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hapoel Haifa - FH 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Haifa - FH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart Hapoel Haifa Gele kaart voor G. Arael Hapoel Haifa
52' Gele kaart FH Gele kaart voor D. Viðarsson FH
53' Doelpunt FH Doelpunt Eddi Gomes met assist van B. Olsen FH 0-1
57' Wissel Hapoel Haifa Wissel N. Zamir voor R. Sjöstedt Hapoel Haifa
60' Wissel FH Wissel R. Crawford voor B. Olsen FH
64' Wissel Hapoel Haifa Wissel S. Papazoglou voor E. Elbaz Hapoel Haifa
65' Doelpunt Hapoel Haifa Doelpunt S. Papazoglou Hapoel Haifa 1-1
72' Gele kaart Hapoel Haifa Gele kaart voor H. Dilmoni Hapoel Haifa
72' Gele kaart FH Gele kaart voor Eddi Gomes FH
74' Wissel FH Wissel P. Viðarsson voor A. Guðnason FH
81' Wissel FH Wissel K. Steindorsson voor J. Thomsen FH
83' Wissel Hapoel Haifa Wissel G. Hadida voor R. Gînsari Hapoel Haifa
88' Gele kaart Hapoel Haifa Gele kaart voor S. Papazoglou Hapoel Haifa
92' Gele kaart FH Gele kaart voor G. Nielsen FH
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Haifa - FH
Opstellingen Hapoel Haifa - FH
De opstellingen van Hapoel Haifa en FH zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Haifa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FH zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.