Nabeschouwing Honvéd - Žalgiris (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Honvéd het donderdag 11 juli 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Žalgiris. De wedstrijd wordt gespeeld in Bozsik Stadion in Budapest.

Via de Honvéd - Žalgiris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honvéd - Žalgiris (3-1)

Het Europa League duel tussen Honvéd en Žalgiris is onder leiding van scheidsrechter Boris Marhefka geëindigd in een 3-1 overwinning voor Honvéd. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door B. Z. Bano-Szabo, waarmee Honvéd met 1-0 de leiding nam. Honvéd vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. NGog op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Honvéd vervolgens op 3-0. Het was D. Gazdag die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

Honvéd kreeg een penalty toegewezen in de 85e minuut, die werd genomen door D. Gazdag. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Na 92 minuten deed K. Uzela iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Žalgiris werd verkleind tot 3-1.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Honvéd.

LIVE Honvéd - Žalgiris 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honvéd - Žalgiris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor T. Kis Žalgiris
32' Doelpunt Honvéd Doelpunt B. Z. Bano-Szabo met assist van D. Gazdag Honvéd 1-0
55' Doelpunt Honvéd Doelpunt D. NGog met assist van D. Kamber Honvéd 2-0
62' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor D. Gazdag Honvéd
67' Wissel Žalgiris Wissel M. Vareika voor R. Baravykas Žalgiris
69' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor S. Mikoliunas Žalgiris
69' Penalty Honvéd Penalty D. Gazdag Honvéd 3-0
70' Wissel Honvéd Wissel D. Cipf voor D. NGog Honvéd
72' Wissel Žalgiris Wissel K. Uzela voor S. Mikoliunas Žalgiris
74' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor T. Kukoc Honvéd
74' Wissel Honvéd Wissel E. Uzoma voor T. Kukoc Honvéd
83' Wissel Honvéd Wissel D. K. Kis voor B. Z. Bano-Szabo Honvéd
84' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor M. Tomic Žalgiris
85' Penalty gemist Honvéd Penalty gemist D. Gazdag Honvéd
88' Wissel Žalgiris Wissel D. Simkus voor V. Perez Žalgiris
92' Doelpunt Žalgiris Doelpunt K. Uzela met assist van L. Antal Žalgiris 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Honvéd - Žalgiris
Opstellingen Honvéd - Žalgiris
De opstellingen van Honvéd en Žalgiris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Honvéd gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Žalgiris zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.