Nabeschouwing Inter Milan - Eintracht Frankfurt (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 14 maart 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Inter Milan het donderdag 14 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Eintracht Frankfurt (0-1)

Het Europa League duel tussen Inter Milan en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Jović, waarmee Eintracht Frankfurt met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Eintracht Frankfurt dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Eintracht Frankfurt.

LIVE Inter Milan - Eintracht Frankfurt 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt L. Jović Eintracht Frankfurt 0-1
21' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
52' Gele kaart Inter Gele kaart voor Borja Valero Inter
57' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor S. Haller Eintracht Frankfurt
59' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. de Guzmán voor M. Gaćinović Eintracht Frankfurt
62' Wissel Inter Wissel A. Ranocchia voor Cédric Soares Inter
63' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor S. Rode Eintracht Frankfurt
73' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel M. Stendera voor J. Willems Eintracht Frankfurt
73' Wissel Inter Wissel S. Esposito voor Borja Valero Inter
80' Wissel Inter Wissel D. Merola voor M. Politano Inter
89' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel Gonçalo Paciência voor S. Rode Eintracht Frankfurt
92' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor Gonçalo Paciência Eintracht Frankfurt
93' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Škriniar Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Inter Milan - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Inter Milan en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.