Nabeschouwing Jablonec - Dynamo Kiev (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Jablonec het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Střelnice in Jablonec nad Nisou.

Via de Jablonec - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jablonec - Dynamo Kiev (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Jablonec en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door V. Tsygankov, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Dynamo Kyiv vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Harmash op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Jablonec de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Hovorka.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Travnik de 2-2 maakte voor Jablonec. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Jablonec - Dynamo Kiev 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jablonec - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Tsygankov met assist van M. Moroziuk Dynamo Kyiv 0-1
15' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt D. Harmash Dynamo Kyiv 0-2
19' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor T. Holeš Jablonec
33' Doelpunt Jablonec Doelpunt D. Hovorka Jablonec 1-2
53' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Moroziuk Dynamo Kyiv
58' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor J. Považanec Jablonec
78' Wissel Jablonec Wissel D. Ikaunieks voor J. Chramosta Jablonec
79' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
79' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Shepelev voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
81' Doelpunt Jablonec Doelpunt M. Travnik met assist van L. Masopust Jablonec 2-2
81' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor J. Pivarić Dynamo Kyiv
86' Wissel Jablonec Wissel V. Kubista voor L. Masopust Jablonec
92' Wissel Jablonec Wissel E. Sobol voor V. Jovović Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Jablonec - Dynamo Kiev
Opstellingen Jablonec - Dynamo Kiev
De opstellingen van Jablonec en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jablonec gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Petr Rada
Formatie 4-4-1-1
Coach Aleksandr Khatskevich
Voorbeschouwing Jablonec - Dynamo Kiev

Jablonec en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sébastien Delferière en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jablonec en Dynamo Kiev elkaar treffen in de Europa League.

Winst Jablonec 0
Winst Dynamo Kiev 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jablonec op een 4e positie staat, terwijl we Dynamo Kiev terugvinden op de 2e plaats.