Nabeschouwing Kairat - Engordany (7-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 15:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Kairat het donderdag 19 juli 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Engordany. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Almaty.

Via de Kairat - Engordany live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - Engordany (7-1)

Het Europa League duel tussen Kairat en Engordany is onder leiding van scheidsrechter Jovan Kaludjerovic geëindigd in een 7-1 overwinning voor Kairat. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kairat kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Eppel. Kairat vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Eppel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Kairat, waarmee A. Eseola zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Kairat geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Eppel. De 5-0 voor Kairat volgde even later in de 53e minuut nadat B. Islamkhan namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 72e minuut was het M. Lafont van Engordany wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Kairat om te scoren. In de 75e minuut zette M. Eppel de stand op 6-1 in het voordeel van Kairat. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Kairat. Het was Y. Vorogovskiy die in de 87e minuut de stand op 7-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jovan Kaludjerovic bij een 7-1 eindstand in het voordeel van Kairat.

LIVE Kairat - Engordany 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - Engordany teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Eppel met assist van Alves Kairat 1-0
11' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Eppel met assist van M. Paragulgov Kairat 2-0
42' Doelpunt Kairat Doelpunt A. Eseola met assist van B. Islamkhan Kairat 3-0
44' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Eppel met assist van I. Kuat Kairat 4-0
46' Wissel Kairat Wissel S. Bateau voor Á. Elek Kairat
46' Wissel Kairat Wissel V. Shvyrev voor A. Eseola Kairat
53' Doelpunt Kairat Doelpunt B. Islamkhan Kairat 5-0
57' Wissel Kairat Wissel G. Zhukov voor B. Islamkhan Kairat
58' Wissel Engordany Wissel Mateo Firpo voor Rafael Brito Engordany
62' Wissel Engordany Wissel Fabio Alves voor Luigi San Nicola Engordany
72' Wissel Engordany Wissel M. Lafont voor Cristopher Pousa Engordany
72' Doelpunt Engordany Doelpunt M. Lafont met assist van Mateo Firpo Engordany 5-1
75' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Eppel met assist van G. Suyumbayev Kairat 6-1
87' Doelpunt Kairat Doelpunt Y. Vorogovskiy Kairat 7-1
89' Gele kaart Engordany Gele kaart voor C. Cellay Engordany
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - Engordany
Opstellingen Kairat - Engordany
De opstellingen van Kairat en Engordany zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Engordany zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Kairat - Engordany

Kairat en Engordany spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jovan Kaludjerovic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kairat en Engordany in de Europa League vond plaats op 12 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kairat. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kairat favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Engordany slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.