Nabeschouwing Kairat - Hapoel Be'er Sheva (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 16:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Kairat het donderdag 1 augustus 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Karatau.

Via de Kairat - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - Hapoel Be'er Sheva (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Kairat en Hapoel Be'er Sheva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Dugalic, waarmee Kairat met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut kreeg Y. Akhmetov van Kairat voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Kairat de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een eigen doelpunt van R. Dugalic zorgde ervoor dat Hapoel Be'er Sheva in de 63e minuut op 1-1 kwam te staan.

In de 88e minuut werd Plotnikov V. van Kairat met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kairat het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 96e minuut moest Kairat verder met een man minder, nadat G. Suyumbayev een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kairat - Hapoel Be'er Sheva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Kairat Gele kaart voor R. Dugalic Kairat
32' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Y. Akhmetov Kairat
36' Gele kaart Kairat Gele kaart voor I. Kuat Kairat
40' Doelpunt Kairat Doelpunt R. Dugalic Kairat 1-0
42' Gele kaart Kairat Gele kaart voor A. Abiken Kairat
47' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Kabha Hapoel Be'er Sheva
46' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel A. Bitton voor M. Vitor Hapoel Be'er Sheva
46' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor N. Hasselbaink Hapoel Be'er Sheva
55' Tweede gele kaart Kairat Tweede gele kaart voor Y. Akhmetov Kairat
63' Eigen doelpunt Hapoel Be'er Sheva Eigen doelpunt R. Dugalic Hapoel Be'er Sheva 1-1
66' Gele kaart Kairat Gele kaart voor G. Suyumbayev Kairat
66' Wissel Kairat Wissel M. Eppel voor R. Dugalic Kairat
66' Wissel Kairat Wissel R. Orazov voor Y. Seydakhmet Kairat
67' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor S. Ramzi Hapoel Be'er Sheva
75' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel N. Zrihan voor N. Hasselbaink Hapoel Be'er Sheva
83' Wissel Kairat Wissel K. Wrzesinski voor B. Islamkhan Kairat
87' Gele kaart Kairat Gele kaart voor M. Eppel Kairat
88' Rode kaart Kairat Rode kaart voor Plotnikov V. Kairat
94' Gele kaart Kairat Gele kaart voor I. Kuat Kairat
96' Tweede gele kaart Kairat Tweede gele kaart voor G. Suyumbayev Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Kairat - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van Kairat en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.