Nabeschouwing Kairat - Sigma Olomouc (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Kairat het donderdag 16 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sigma Olomouc. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion in Almaty.

Via de Kairat - Sigma Olomouc live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kairat - Sigma Olomouc (1-2)

Het Europa League duel tussen Kairat en Sigma Olomouc is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sigma Olomouc. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Nešpor, waarmee Sigma Olomouc met 0-1 de leiding nam. Sigma Olomouc vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Houska op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Kairat de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Eppel. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Kairat kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 75e minuut werd Alves van Kairat met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kairat het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 94e minuut werd Isael van Kairat met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kairat met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sandro Schärer, waardoor Sigma Olomouc een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Kairat - Sigma Olomouc 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kairat - Sigma Olomouc teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt M. Nešpor met assist van M. Hála Sigma Olomouc 0-1
34' Wissel Kairat Wissel M. Eppel voor N. Alip Kairat
51' Doelpunt Sigma Olomouc Doelpunt D. Houska Sigma Olomouc 0-2
57' Wissel Kairat Wissel A. Sokolenko voor S. Lunin Kairat
58' Gele kaart Kairat Gele kaart voor Alves Kairat
59' Gele kaart Sigma Olomouc Gele kaart voor T. Zahradníček Sigma Olomouc
61' Doelpunt Kairat Doelpunt M. Eppel met assist van I. Kuat Kairat 1-2
63' Wissel Sigma Olomouc Wissel J. Texl voor M. Nešpor Sigma Olomouc
67' Wissel Sigma Olomouc Wissel B. Manzia voor T. Zahradníček Sigma Olomouc
74' Wissel Kairat Wissel G. Zhukov voor A. Arshavin Kairat
75' Rode kaart Kairat Rode kaart voor Alves Kairat
80' Wissel Sigma Olomouc Wissel J. Yunis voor J. Plšek Sigma Olomouc
84' Gele kaart Kairat Gele kaart voor M. Eppel Kairat
94' Rode kaart Kairat Rode kaart voor Isael Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Kairat - Sigma Olomouc
Opstellingen Kairat - Sigma Olomouc
De opstellingen van Kairat en Sigma Olomouc zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kairat gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sigma Olomouc zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.