Nabeschouwing Kopenhagen - Atalanta (0-0) (4-3 na strafschoppen) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Kopenhagen het donderdag 30 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Atalanta (0-0) (4-3 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een overwinning voor Kopenhagen. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Kopenhagen het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Kopenhagen en Atalanta gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Kopenhagen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Kopenhagen - Atalanta 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Wissel Atalanta Wissel A. Cornelius voor D. Zapata Atalanta
57' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor M. Pašalić Atalanta
65' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Soteriou voor R. Falk FC Copenhagen
70' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor N. Thomsen FC Copenhagen
79' Wissel FC Copenhagen Wissel J. Greguš voor N. Thomsen FC Copenhagen
83' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor P. Ankersen FC Copenhagen
84' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Palomino Atalanta
91' Wissel Atalanta Wissel M. Pessina voor R. Freuler Atalanta
95' Wissel Atalanta Wissel Ali Adnan voor R. Gosens Atalanta
109' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Bengtsson voor V. Fischer FC Copenhagen
109' Wissel FC Copenhagen Wissel W. Kvist voor N. Boilesen FC Copenhagen
110' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Pessina Atalanta
115' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. Vavro FC Copenhagen
1' Penalty gescoord in shootout Atalanta Penalty gescoord in shootout M. de Roon Atalanta 0-1
1' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout P. Soteriou FC Copenhagen 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Atalanta Penalty gescoord in shootout Ali Adnan Atalanta 1-2
2' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout J. Greguš FC Copenhagen 2-2
3' Penalty gemist in shootout Atalanta Penalty gemist in shootout A. Gómez Atalanta
3' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout R. Skov FC Copenhagen 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Atalanta Penalty gescoord in shootout A. Masiello Atalanta 3-3
4' Penalty gemist in shootout FC Copenhagen Penalty gemist in shootout D. NDoye FC Copenhagen
5' Penalty gemist in shootout Atalanta Penalty gemist in shootout A. Cornelius Atalanta
5' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout D. Vavro FC Copenhagen 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Atalanta
Opstellingen Kopenhagen - Atalanta
De opstellingen van Kopenhagen en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Ståle Solbakken
Formatie 3-4-3
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Kopenhagen - Atalanta

Kopenhagen en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Atalanta in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.