Nabeschouwing Kopenhagen - Stjarnan (5-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Kopenhagen het donderdag 2 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Stjarnan. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Stjarnan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Stjarnan (5-0)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Stjarnan is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 5-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Copenhagen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van V. Fischer. FC Copenhagen vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Holse op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van FC Copenhagen, waarmee Kenan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Copenhagen geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Kenan. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Copenhagen. Deze werd gescoord door Kenan in de 74e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Tierney en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Kopenhagen.

LIVE Kopenhagen - Stjarnan 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Stjarnan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt V. Fischer met assist van R. Falk FC Copenhagen 1-0
24' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt C. Holse met assist van M. Rasmussen FC Copenhagen 2-0
39' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Kenan met assist van M. Rasmussen FC Copenhagen 3-0
46' Wissel FC Copenhagen Wissel N. Thomsen voor R. Falk FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel D. Vavro voor P. Bengtsson FC Copenhagen
47' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Kenan met assist van M. Rasmussen FC Copenhagen 4-0
52' Wissel Stjarnan Wissel Þ. Valdimarsson voor J. Jósefsson Stjarnan
54' Wissel FC Copenhagen Wissel B. Kadrii voor V. Fischer FC Copenhagen
62' Wissel Stjarnan Wissel Þ. Rúnarsson voor B. Sigurðsson Stjarnan
70' Wissel Stjarnan Wissel S. Fodilsson voor T. Ragnarsson Stjarnan
71' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Kenan FC Copenhagen
74' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Kenan met assist van M. Rasmussen FC Copenhagen 5-0
79' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor Þ. Valdimarsson Stjarnan
87' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor J. Laxdal Stjarnan
90' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor S. Papagiannopoulos FC Copenhagen
90' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor G. Baldvinsson Stjarnan
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Stjarnan
Opstellingen Kopenhagen - Stjarnan
De opstellingen van Kopenhagen en Stjarnan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Stjarnan zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kopenhagen - Stjarnan

Kopenhagen en Stjarnan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Stjarnan in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kopenhagen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kopenhagen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Stjarnan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.