Nabeschouwing Krasnodar - Trabzonspor (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Krasnodar het donderdag 7 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Trabzonspor (3-1)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 3-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Asan zette Krasnodar op een 1-0 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Krasnodar vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Fernandes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat I. Ignatjev namens Krasnodar het doel wist te vinden in de 93e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 94 minuten deed A. Nwakaeme iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Trabzonspor werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Trabzonspor echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Trabzonspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajic Krasnodar
27' Eigen doelpunt Krasnodar Eigen doelpunt S. Asan Krasnodar 1-0
34' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Fernandes met assist van M. Suleymanov Krasnodar 2-0
63' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor M. Fernandes Krasnodar
64' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Campi Trabzonspor
65' Wissel Trabzonspor Wissel A. Nwakaeme voor D. Avdijaj Trabzonspor
66' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatjev voor Ari Krasnodar
72' Wissel Trabzonspor Wissel A. Sorloth voor M. Akpinar Trabzonspor
77' Wissel Krasnodar Wissel R. Kambolov voor K. Olsson Krasnodar
87' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor K. Corekci Trabzonspor
93' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatjev Krasnodar 3-0
94' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme Trabzonspor 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Trabzonspor
Opstellingen Krasnodar - Trabzonspor
De opstellingen van Krasnodar en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ünal Karaman
Voorbeschouwing Krasnodar - Trabzonspor

Krasnodar en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Trabzonspor in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trabzonspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 1
Winst Trabzonspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 4e plaats.