Nabeschouwing KÍ - Tre Fiori (5-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 27 juni 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt het donderdag 27 juni 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tre Fiori. De wedstrijd wordt gespeeld in Gundadalur in Tórshavn.

Via de KÍ - Tre Fiori live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Tre Fiori (5-1)

Het Europa League duel tussen en Tre Fiori is onder leiding van scheidsrechter Rob Jenkins geëindigd in een 5-1 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Johannesen, waarmee KÍ met 1-0 de leiding nam. KÍ vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Sandmael op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van KÍ, waarmee J. Johannesen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam KÍ geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Bjartalid. De 5-0 voor KÍ volgde even later in de 83e minuut nadat J. Bjartalid namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Tre Fiori speler A. Compagno, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Jenkins bij een 5-1 eindstand in het voordeel van KÍ.

LIVE KÍ - Tre Fiori 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Tre Fiori teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt KÍ Doelpunt P. Johannesen met assist van S. Sandmael 1-0
26' Gele kaart KÍ Gele kaart voor D. Pavlovic
30' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor L. Carubini Tre Fiori
32' Gele kaart KÍ Gele kaart voor S. Hadzibulic
37' Doelpunt KÍ Doelpunt S. Sandmael met assist van J. Andreasen 2-0
47' Gele kaart KÍ Gele kaart voor P. Johannesen
46' Wissel Tre Fiori Wissel N. Bacchiocchi voor L. Angelini Tre Fiori
56' Doelpunt KÍ Doelpunt J. Johannesen 3-0
62' Wissel Tre Fiori Wissel J. Apezteguia voor C. Cuzzilla Tre Fiori
69' Gele kaart KÍ Gele kaart voor J. Brinck
70' Wissel KÍ Wissel B. Dosljak voor J. Johannesen
73' Doelpunt KÍ Doelpunt J. Bjartalid 4-0
74' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor R. Lago Tre Fiori
75' Wissel Tre Fiori Wissel A. Tamagnini voor M. Pestrin Tre Fiori
76' Wissel KÍ Wissel T. Grytten voor P. Johannesen
83' Doelpunt KÍ Doelpunt J. Bjartalid 5-0
85' Wissel KÍ Wissel D. Lewis voor S. Hadzibulic
86' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor A. Compagno Tre Fiori
93' Doelpunt Tre Fiori Doelpunt A. Compagno met assist van A. DAddario Tre Fiori 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Tre Fiori
Opstellingen KÍ - Tre Fiori
De opstellingen van KÍ en Tre Fiori zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Tre Fiori zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing KÍ - Tre Fiori

en Tre Fiori spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Jenkins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KÍ en Tre Fiori elkaar treffen in de Europa League.