Nabeschouwing Laçi - Anorthosis (1-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 17:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Laçi het donderdag 19 juli 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Anorthosis. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Laçi in Laçi.

Via de Laçi - Anorthosis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laçi - Anorthosis (1-0)

Het Europa League duel tussen Laçi en Anorthosis is onder leiding van scheidsrechter Donatas Rumšas geëindigd in een 1-0 overwinning voor Laçi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door M. Uzuni, waarmee Laçi met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Donatas Rumšas, waardoor Laçi de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Laçi - Anorthosis 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laçi - Anorthosis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Laçi Gele kaart voor N. Eller Laçi
51' Wissel Anorthosis Wissel N. Katcharava voor B. Mikeltadze Anorthosis
64' Wissel Laçi Wissel A. Fangaj voor E. Hadroj Laçi
80' Wissel Laçi Wissel D. Bushi voor N. Shtubina Laçi
81' Wissel Laçi Wissel E. Xhixha voor Elton Gjoni Laçi
82' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor João Victor Anorthosis
88' Doelpunt Laçi Doelpunt M. Uzuni met assist van T. Sefgjinaj Laçi 1-0
90' Wissel Anorthosis Wissel N. Englezou voor C. Soteriou Anorthosis
92' Gele kaart Laçi Gele kaart voor G. Selmani Laçi
97' Gele kaart Laçi Gele kaart voor T. Sefgjinaj Laçi
Video hoogtepunten en samenvatting Laçi - Anorthosis
Opstellingen Laçi - Anorthosis
De opstellingen van Laçi en Anorthosis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Laçi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Anorthosis zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.