Nabeschouwing LASK Linz - Besiktas (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 19:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt LASK Linz het donderdag 16 augustus 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Linzer Stadion in Linz.

Via de LASK Linz - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Besiktas (2-1)

Het Europa League duel tussen LASK Linz en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Nikola Dabanović geëindigd in een 2-1 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door João Victor, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Frieser op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Beşiktaş de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Álvaro Negredo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Beşiktaş kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 92e minuut moest Beşiktaş verder met een man minder, nadat Álvaro Negredo een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikola Dabanović, waardoor LASK Linz een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE LASK Linz - Besiktas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt LASK Linz Doelpunt João Victor met assist van S. Tetteh LASK Linz 1-0
45' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor O. Özyakup Beşiktaş
65' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Ranftl LASK Linz
66' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor João Victor LASK Linz
69' Doelpunt LASK Linz Doelpunt D. Frieser met assist van S. Tetteh LASK Linz 2-0
70' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor D. Frieser LASK Linz
72' Wissel Beşiktaş Wissel Álvaro Negredo voor C. Larin Beşiktaş
72' Wissel Beşiktaş Wissel G. Gönül voor T. Arslan Beşiktaş
79' Wissel LASK Linz Wissel F. Jamnig voor S. Tetteh LASK Linz
82' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor T. Goiginger LASK Linz
87' Wissel LASK Linz Wissel Y. Otubanjo voor T. Goiginger LASK Linz
90' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Álvaro Negredo Beşiktaş 2-1
92' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Álvaro Negredo Beşiktaş
92' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor Álvaro Negredo Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Besiktas
Opstellingen LASK Linz - Besiktas
De opstellingen van LASK Linz en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.