Nabeschouwing Lazio - Apollon (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 20 september 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Lazio het donderdag 20 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Apollon (2-1)

Het Europa League duel tussen Lazio en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Luis Alberto, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 84e minuut voor dat Lazio via C. Immobile op 2-0 kwam te staan. In de 88e minuut wist Apollon de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Zelaya. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Apollon kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Əliyar Ağayev, waardoor Lazio een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lazio - Apollon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lazio Doelpunt Luis Alberto met assist van F. Caicedo Lazio 1-0
21' Gele kaart Apollon Gele kaart voor Héctor Yuste Apollon
46' Wissel Apollon Wissel M. Carayol voor A. Maglica Apollon
46' Wissel Apollon Wissel S. Marković voor C. Kyriakou Apollon
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Badelj Lazio
61' Wissel Lazio Wissel Lucas Leiva voor M. Badelj Lazio
62' Wissel Lazio Wissel C. Immobile voor Luis Alberto Lazio
70' Wissel Apollon Wissel E. Zelaya voor F. Pereyra Apollon
72' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
73' Wissel Lazio Wissel S. Lulić voor S. Milinković-Savić Lazio
81' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
84' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio 2-0
88' Doelpunt Apollon Doelpunt E. Zelaya Apollon 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Apollon
Opstellingen Lazio - Apollon
De opstellingen van Lazio en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Apollon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Apollon

Lazio en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Əliyar Ağayev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Apollon in de Europa League vond plaats op 7 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Apollon slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.