Nabeschouwing Lech Poznań - Gandzasar (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 20:45 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Lech Poznań het donderdag 12 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gandzasar. De wedstrijd wordt gespeeld in INEA stadion in Poznań.

Via de Lech Poznań - Gandzasar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Gandzasar (2-0)

Het Europa League duel tussen Lech Poznań en Gandzasar is onder leiding van scheidsrechter Igal Frid geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Gytkjær, waarmee Lech Poznań met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 15e minuut voor dat Lech Poznań via C. Gytkjær op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Lech Poznań.

LIVE Lech Poznań - Gandzasar 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Gandzasar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt C. Gytkjær met assist van M. Makuszewski Lech Poznań 1-0
13' Gele kaart Gandzasar Gele kaart voor A. Sverchinski Gandzasar
15' Penalty Lech Poznań Penalty C. Gytkjær Lech Poznań 2-0
58' Wissel Lech Poznań Wissel Pedro Tiba voor M. Răduţ Lech Poznań
59' Wissel Gandzasar Wissel G. Ohanyan voor A. Yuspashyan Gandzasar
68' Wissel Lech Poznań Wissel N. Bärkroth voor D. Jevtić Lech Poznań
69' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor V. De Marco Lech Poznań
76' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor Pedro Tiba Lech Poznań
82' Wissel Gandzasar Wissel Vardan Poghosyan voor Ara Khachatryan Gandzasar
86' Wissel Lech Poznań Wissel P.Tomczyk voor C. Gytkjær Lech Poznań
94' Wissel Gandzasar Wissel D. Minasyan voor G. Nranyan Gandzasar
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Gandzasar
Opstellingen Lech Poznań - Gandzasar

Voorbeschouwing Lech Poznań - Gandzasar

Lech Poznań en Gandzasar spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igal Frid en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lech Poznań en Gandzasar elkaar treffen in de Europa League.