Nabeschouwing Levadia - Dundalk (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 12 juli 2018 - 18:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Levadia het donderdag 12 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dundalk. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadrioru staadion in Tallinn.

Via de Levadia - Dundalk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levadia - Dundalk (0-1)

Het Europa League duel tussen Levadia en Dundalk is onder leiding van scheidsrechter Bojan Nikolić geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dundalk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door D. Connolly, waarmee Dundalk met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dundalk uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Levadia - Dundalk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levadia - Dundalk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Dundalk Doelpunt D. Connolly met assist van M. Duffy Dundalk 0-1
57' Wissel Levadia Wissel P. Marin voor A. Gando Levadia
69' Gele kaart Levadia Gele kaart voor P. Marin Levadia
71' Gele kaart Dundalk Gele kaart voor D. Massey Dundalk
81' Wissel Levadia Wissel M. Svraka voor R. Peetson Levadia
81' Wissel Dundalk Wissel K. Adorján voor J. McGrath Dundalk
88' Wissel Dundalk Wissel J. Mountney voor D. Connolly Dundalk
92' Gele kaart Levadia Gele kaart voor N. Andreev Levadia
93' Gele kaart Levadia Gele kaart voor M. Jürgenson Levadia
95' Wissel Dundalk Wissel R. Murray voor M. Duffy Dundalk
Video hoogtepunten en samenvatting Levadia - Dundalk
Opstellingen Levadia - Dundalk

Voorbeschouwing Levadia - Dundalk

Levadia en Dundalk spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bojan Nikolić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levadia en Dundalk elkaar treffen in de Europa League.