Nabeschouwing Liepāja - Dinamo Minsk (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Liepāja het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Daugava in Liepāja.

Via de Liepāja - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liepāja - Dinamo Minsk (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Liepāja en Dinamo Minsk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. J. Ikaunieks maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Liepāja vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Dinamo Minsk het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk D. Bilonog die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. Een penalty in de 96e minuut was de ideale kans voor Dinamo Minsk om te scoren. K. Fatai was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Liepāja - Dinamo Minsk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liepāja - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Liepāja Penalty J. Ikaunieks Liepāja 1-0
15' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor Dodo Liepāja
18' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Chizh Dinamo Minsk
46' Wissel Dinamo Minsk Wissel G. Tigiev voor V. Lyakh Dinamo Minsk
49' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor S. Yahaya Dinamo Minsk
60' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor K. Tobers Liepāja
72' Wissel Dinamo Minsk Wissel D. Bilonog voor N. Demchenko Dinamo Minsk
79' Wissel Dinamo Minsk Wissel K. Vergeichik voor E. Zubovich Dinamo Minsk
82' Wissel Liepāja Wissel D. Spataru voor A. Fortes Liepāja
88' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt D. Bilonog Dinamo Minsk 1-1
96' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor V. Zulevs Liepāja
96' Penalty gemist Dinamo Minsk Penalty gemist K. Fatai Dinamo Minsk
Video hoogtepunten en samenvatting Liepāja - Dinamo Minsk
Opstellingen Liepāja - Dinamo Minsk
De opstellingen van Liepāja en Dinamo Minsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liepāja gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Minsk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.