Nabeschouwing Liepāja - Norrköping (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Liepāja het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Norrköping. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Daugava in Liepāja.

Via de Liepāja - Norrköping live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liepāja - Norrköping (0-1)

Het Europa League duel tussen Liepāja en Norrköping is onder leiding van scheidsrechter Marius Ionuț Avram geëindigd in een 0-1 overwinning voor Norrköping. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door S. Haksabanovic, waarmee Norrköping met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Norrköping dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marius Ionuț Avram, waardoor Norrköping de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Liepāja - Norrköping 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liepāja - Norrköping teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Norrköping Gele kaart voor K. Holmberg Norrköping
33' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor K. Tobers Liepāja
56' Wissel Norrköping Wissel S. Haksabanovic voor K. Holmberg Norrköping
66' Wissel Liepāja Wissel D. Spataru voor R. Friday Emeka Liepāja
70' Wissel Liepāja Wissel R. Vilumsons voor M. Kigurs Liepāja
75' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor V. Zulevs Liepāja
77' Wissel Norrköping Wissel A. Blomqvist voor S. Thern Norrköping
82' Wissel Liepāja Wissel V. Askerov voor V. Zulevs Liepāja
89' Doelpunt Norrköping Doelpunt S. Haksabanovic Norrköping 0-1
90' Gele kaart Liepāja Gele kaart voor L. Strumia Liepāja
91' Wissel Norrköping Wissel H. Castegren voor G. Thorarinsson Norrköping
Video hoogtepunten en samenvatting Liepāja - Norrköping
Opstellingen Liepāja - Norrköping
De opstellingen van Liepāja en Norrköping zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liepāja gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norrköping zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Liepāja - Norrköping

Liepāja en Norrköping spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marius Ionuț Avram en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liepāja en Norrköping in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norrköping. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Norrköping favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liepāja te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liepāja. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.