Nabeschouwing Lillestrøm - LASK Linz (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 18:30 uur



In de Europa League 2018/2019 neemt Lillestrøm het donderdag 2 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Åråsen Stadion in Kjeller.

Via de Lillestrøm - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lillestrøm - LASK Linz (1-2)

Het Europa League duel tussen Lillestrøm en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson geëindigd in een 1-2 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door T. Goiginger, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Tetteh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Lillestrøm de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Olsen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lillestrøm kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson, waardoor LASK Linz een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lillestrøm - LASK Linz
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
20
16
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
182
194
Gevaarlijke aanvallen
70
65
Corners
4
0
Wissels
3
3
LIVE Lillestrøm - LASK Linz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lillestrøm - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt LASK Linz Doelpunt T. Goiginger met assist van R. Ranftl LASK Linz 0-1
46' Wissel LASK Linz Wissel D. Frieser voor T. Goiginger LASK Linz
57' Wissel LASK Linz Wissel F. Benko voor J. Holland LASK Linz
62' Wissel Lillestrøm Wissel T. Olsen voor E. Knudtzon Lillestrøm
62' Wissel Lillestrøm Wissel S. Antonijevic voor F. Kippe Lillestrøm
65' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Tetteh met assist van F. Jamnig LASK Linz 0-2
72' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor F. Benko LASK Linz
72' Wissel Lillestrøm Wissel K. Ødemarksbakken voor G. Martin Lillestrøm
73' Wissel LASK Linz Wissel Y. Otubanjo voor S. Tetteh LASK Linz
79' Doelpunt Lillestrøm Doelpunt T. Olsen Lillestrøm 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lillestrøm - LASK Linz
Opstellingen Lillestrøm - LASK Linz
De opstellingen van Lillestrøm en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lillestrøm gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Wissels LASK Linz
# Speler Pos.
36 Thomas Gebauer K
43 Nemanja Celic V
4 Emanuel Pogatetz V
10 Fabian Benko M
28 Dominik Frieser M
14 Yusuf Otubanjo A
35 Philipp Schmiedl A
Voorbeschouwing Lillestrøm - LASK Linz

Lillestrøm en LASK Linz spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vilhjálmur Alvar Thórarinsson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lillestrøm en LASK Linz in de Europa League vond plaats op 26 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor LASK Linz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is LASK Linz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lillestrøm te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lillestrøm. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lillestrøm 0
Winst LASK Linz 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lillestrøm - LASK Linz Opstelling Lillestrøm Opstelling LASK Linz Live Lillestrøm - LASK Linz Live Lillestrøm - LASK Linz kijken Lillestrøm - LASK Linz kijken Live Lillestrøm - LASK Linz stream Lillestrøm - LASK Linz Fox Sports Nabeschouwing Lillestrøm - LASK Linz Uitslag Lillestrøm - LASK Linz Statistieken Lillestrøm - LASK Linz Europa League 2018/2019 Lillestrøm - LASK Linz wedden Lillestrøm - LASK Linz gokken Lillestrøm - LASK Linz Unibet