Nabeschouwing Lincoln Red Imps - The New Saints (1-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 2 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Lincoln Red Imps het donderdag 2 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - The New Saints (1-1)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Lincoln Red Imps en The New Saints geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Juan Montesinos, waarmee Lincoln Red Imps met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat The New Saints het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk D. Ebbe die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln Red Imps - The New Saints 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt Juan Montesinos met assist van Diego Gámiz Lincoln Red Imps 1-0
46' Wissel The New Saints Wissel D. Ebbe voor Kurtis Byrne The New Saints
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Pedro Corral voor S. Garro Lincoln Red Imps
68' Wissel The New Saints Wissel A. Cieślewicz voor D. Redmond The New Saints
75' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Calderón voor Juanma Ortiz Lincoln Red Imps
78' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor T. Holland The New Saints
79' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor T. Holland The New Saints
81' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Sergeant voor Juan Montesinos Lincoln Red Imps
82' Doelpunt The New Saints Doelpunt D. Ebbe met assist van B. Hudson The New Saints 1-1
89' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor K. Lewis The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - The New Saints
Opstellingen Lincoln Red Imps - The New Saints
De opstellingen van Lincoln Red Imps en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en The New Saints zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.