Nabeschouwing Linfield - Sutjeska (3-2) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Linfield het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sutjeska. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - Sutjeska live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - Sutjeska (3-2)

Het Europa League duel tussen Linfield en Sutjeska is onder leiding van scheidsrechter Miroslav Zelinka geëindigd in een 3-2 overwinning voor Linfield. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Stafford, waarmee Linfield met 1-0 de leiding nam. Sutjeska kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Bozovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette S. Lavery zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Linfield de leiding in de wedstrijd nam.

In de 36e minuut moest Sutjeska verder met een man minder, nadat A. Sofranac een tweede gele kaart kreeg. Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Bozovic de 2-2 maakte namens Sutjeska. Linfield kwam op voorsprong nadat M. Clarke de 3-2 wist te maken na 76 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Miroslav Zelinka en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Linfield.

LIVE Linfield - Sutjeska 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - Sutjeska teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Linfield Doelpunt M. Stafford met assist van K. Millar Linfield 1-0
15' Doelpunt Sutjeska Doelpunt B. Bozovic met assist van D. Kojasevic Sutjeska 1-1
18' Doelpunt Linfield Doelpunt S. Lavery Linfield 2-1
34' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor A. Sofranac Sutjeska
36' Tweede gele kaart Sutjeska Tweede gele kaart voor A. Sofranac Sutjeska
40' Gele kaart Linfield Gele kaart voor R. McGivern Linfield
51' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor B. Bozovic Sutjeska
61' Doelpunt Sutjeska Doelpunt B. Bozovic Sutjeska 2-2
63' Wissel Sutjeska Wissel M. Vucic voor M. Vlaisavljevic Sutjeska
64' Gele kaart Sutjeska Gele kaart voor N. Nedic Sutjeska
67' Wissel Linfield Wissel J. Cooper voor K. Millar Linfield
73' Wissel Sutjeska Wissel B. Markovic voor B. Bozovic Sutjeska
76' Doelpunt Linfield Doelpunt M. Clarke met assist van J. Cooper Linfield 3-2
76' Wissel Linfield Wissel J. Stewart voor N. Quinn Linfield
79' Wissel Linfield Wissel A. Waterworth voor S. Lavery Linfield
85' Wissel Sutjeska Wissel S. Nikolic voor N. Erakovic Sutjeska
Video hoogtepunten en samenvatting Linfield - Sutjeska
Opstellingen Linfield - Sutjeska
De opstellingen van Linfield en Sutjeska zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Linfield gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sutjeska zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.