Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Lokomotiv Plovdiv het donderdag 25 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Trnava. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in Bulgaria.

Via de Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava (2-0)

Het Europa League duel tussen Lokomotiv Plovdiv en Spartak Trnava is onder leiding van scheidsrechter Timotheos Christofi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokomotiv Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. D. Iliev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lokomotiv Plovdiv vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 61e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom D. Iliev die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Lokomotiv Plovdiv.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Plovdiv.

LIVE Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Penalty Lokomotiv Plovdiv Penalty D. Iliev Lokomotiv Plovdiv 1-0
54' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor I. Mesik Spartak Trnava
56' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Jakubek voor G. van Kessel Spartak Trnava
58' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor S. Eze Lokomotiv Plovdiv
60' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor F. Orsula Spartak Trnava
61' Penalty Lokomotiv Plovdiv Penalty D. Iliev Lokomotiv Plovdiv 2-0
69' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Kelemen voor F. Dangubic Spartak Trnava
77' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel D. Malembana voor B. Karageren Lokomotiv Plovdiv
79' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel G. Iliev Rusev voor A. Ozbolt Lokomotiv Plovdiv
80' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Turna voor R. Tavares Dos Santos Spartak Trnava
90' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor T. Zahumensky Spartak Trnava
90' Gele kaart Lokomotiv Plovdiv Gele kaart voor D. Malembana Lokomotiv Plovdiv
95' Wissel Lokomotiv Plovdiv Wissel E. Bahtic voor P. Umarbaev Lokomotiv Plovdiv
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava
Opstellingen Lokomotiv Plovdiv - Spartak Trnava
De opstellingen van Lokomotiv Plovdiv en Spartak Trnava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Plovdiv gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Spartak Trnava zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.