Nabeschouwing Lugano - Kopenhagen (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Lugano het donderdag 28 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kybunpark in St. Gallen.

Via de Lugano - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugano - Kopenhagen (0-1)

Het Europa League duel tussen Lugano en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door N. Thomsen, waarmee FC Copenhagen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Kopenhagen.

LIVE Lugano - Kopenhagen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugano - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt N. Thomsen met assist van K. Bartolec FC Copenhagen 0-1
37' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Zeca FC Copenhagen
49' Gele kaart Lugano Gele kaart voor S. Guidotti Lugano
60' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Carlinhos Lugano
62' Wissel Lugano Wissel N. Dalmonte voor Carlinhos Lugano
70' Wissel Lugano Wissel F. Sasere voor M. Aratore Lugano
74' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Falk voor P. Biel FC Copenhagen
76' Wissel Lugano Wissel M. Covilo voor S. Guidotti Lugano
78' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Mudrazija voor N. Thomsen FC Copenhagen
81' Gele kaart Lugano Gele kaart voor O. Custodio da Costa Lugano
85' Wissel FC Copenhagen Wissel G. Varela voor M. Santos FC Copenhagen
90' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor S. Papagiannopoulos FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Lugano - Kopenhagen
Opstellingen Lugano - Kopenhagen
De opstellingen van Lugano en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lugano gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lugano - Kopenhagen

Lugano en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lugano en Kopenhagen in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kopenhagen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kopenhagen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lugano te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lugano. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lugano 0
Winst Kopenhagen 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lugano op een 4e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 1e plaats.