Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08 (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 30 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Maccabi Tel Aviv het donderdag 30 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sarpsborg 08. De wedstrijd wordt gespeeld in Winner Stadium in Netanya.

Via de Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08 (2-1)

Het Europa League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Sarpsborg 08 is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. O. Atzili maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Maccabi Tel Aviv vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Maccabi Tel Aviv vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Atar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het O. Halvorsen van Sarpsborg 08 die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Maccabi Tel Aviv een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor O. Atzili Maccabi Tel Aviv
46' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor M. Rashad Sarpsborg 08
46' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel I. Shechter voor V. Kjartansson Maccabi Tel Aviv
52' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
52' Penalty Maccabi Tel Aviv Penalty O. Atzili Maccabi Tel Aviv 1-0
60' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt E. Atar met assist van D. Glazer Maccabi Tel Aviv 2-0
64' Wissel Sarpsborg 08 Wissel T. Heintz voor M. Rashad Sarpsborg 08
71' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Y. Cohen voor E. Atar Maccabi Tel Aviv
81' Penalty Sarpsborg 08 Penalty O. Halvorsen Sarpsborg 08 2-1
82' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor O. Halvorsen Sarpsborg 08
84' Gele kaart Sarpsborg 08 Gele kaart voor A. Askar Sarpsborg 08
86' Wissel Sarpsborg 08 Wissel H. Singh voor A. Askar Sarpsborg 08
87' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel A. Schoenfeld voor R. Barsky Maccabi Tel Aviv
89' Wissel Sarpsborg 08 Wissel J. Horn voor J. Jørgensen Sarpsborg 08
91' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor I. Shechter Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Sarpsborg 08 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sarpsborg 08 zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.