Nabeschouwing Makedonija - Alashkert (0-3) || Europa League

Donderdag 18 juli 2019 - 16:30 uur

In de Europa League neemt Makedonija het donderdag 18 juli 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Trening centar Petar Miloševski (Skopje) in Skopje.

Via de Makedonija - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Makedonija - Alashkert (0-3)

Het Europa League duel tussen Makedonija en Alashkert is onder leiding van scheidsrechter Christophe Pires Martins geëindigd in een 0-3 overwinning voor Alashkert. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door U. Nenadovic, waarmee Alashkert met 0-1 de leiding nam. Alashkert vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Galvao op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Alashkert, waarmee T. Voskanyan zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christophe Pires Martins, waardoor Alashkert een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Makedonija - Alashkert
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
115
118
Gevaarlijke aanvallen
57
55
Corners
2
9
Wissels
3
3
LIVE Makedonija - Alashkert 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Makedonija - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Alashkert Doelpunt U. Nenadovic met assist van G. Daghbashyan Alashkert 0-1
46' Wissel Makedonija Wissel B. Demir voor Padu Makedonija
51' Wissel Makedonija Wissel E. Adem voor Fernandinho Makedonija
61' Wissel Alashkert Wissel T. Galvao voor A. Grigoryan Alashkert
66' Wissel Makedonija Wissel F. Misevski voor K. Filipovski Makedonija
68' Doelpunt Alashkert Doelpunt T. Galvao met assist van N. Tankov Alashkert 0-2
72' Wissel Alashkert Wissel A. Avagimian voor N. Tankov Alashkert
74' Doelpunt Alashkert Doelpunt T. Voskanyan met assist van V. Hayrapetyan Alashkert 0-3
75' Gele kaart Makedonija Gele kaart voor B. Demir Makedonija
77' Wissel Alashkert Wissel S. Shahinyan voor D. Sekulic Alashkert
Opstellingen Makedonija - Alashkert
De opstellingen van Makedonija en Alashkert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Makedonija gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alashkert zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Aleksandar Tanevski
Wissels Makedonija
# Speler Pos.
1 Stojan Dimovski K
9 V
4 Filip Mishevski V
14 Benjamin Demir V
22 Sefer Emini M
20 Ermedin Adem M
19 Arbin Vosha A
Formatie 4-3-3
Coach Abraham Khashmanyan
Voorbeschouwing Makedonija - Alashkert

Makedonija en Alashkert spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christophe Pires Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Makedonija en Alashkert elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Makedonija 0
Winst Alashkert 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Makedonija - Alashkert Opstelling Makedonija Opstelling Alashkert Live Makedonija - Alashkert Live Makedonija - Alashkert kijken Makedonija - Alashkert kijken Live Makedonija - Alashkert stream Makedonija - Alashkert Fox Sports Nabeschouwing Makedonija - Alashkert Uitslag Makedonija - Alashkert Statistieken Makedonija - Alashkert Europa League 2019/2020 Makedonija - Alashkert wedden Makedonija - Alashkert gokken Makedonija - Alashkert Unibet