Nabeschouwing Malmo FF - Besiktas (2-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Malmo FF het donderdag 4 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Besiktas (2-0)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van C. Erkin zette Malmö FF op een 1-0 voorsprong in de 53e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 76e minuut voor dat Malmö FF via M. Rosenberg op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Malmo FF.

LIVE Malmo FF - Besiktas 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor F. Bachirou Malmö FF
53' Eigen doelpunt Malmö FF Eigen doelpunt C. Erkin Malmö FF 1-0
58' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Pepe Beşiktaş
59' Wissel Beşiktaş Wissel R. Babel voor G. Töre Beşiktaş
66' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
69' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor R. Bengtsson Malmö FF
70' Wissel Beşiktaş Wissel Ricardo Quaresma voor A. Ljajić Beşiktaş
72' Wissel Malmö FF Wissel B. Innocent voor A. Christiansen Malmö FF
75' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
76' Penalty Malmö FF Penalty M. Rosenberg Malmö FF 2-0
82' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor G. Gönül Beşiktaş
85' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor A. Traustason Malmö FF
92' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor L. Nielsen Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Besiktas
Opstellingen Malmo FF - Besiktas
De opstellingen van Malmo FF en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Malmo FF - Besiktas

Malmo FF en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Besiktas in de Europa League vond plaats op 28 september 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Malmo FF als Besiktas wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Malmo FF 1
Winst Besiktas 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malmo FF op een 4e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 1e plaats.