Nabeschouwing Malmo FF - Dynamo Kiev (4-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Malmo FF het donderdag 28 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Dynamo Kiev (4-3)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Dynamo Kiev is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kralovec geëindigd in een 4-3 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Malmö FF kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Bengtsson. Dynamo Kyiv kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Mykolenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette V. Tsygankov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dynamo Kyiv de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Rosenberg de 2-2 maakte voor Malmö FF. Malmö FF leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van E. Rakip: 3-2. Na 65 minuten kon S. Sydorchuk van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Dynamo Kyiv het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 77e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was B. Verbic die de score op 3-3 zette en daarmee Dynamo Kyiv weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. Rosenberg van Malmö FF die daarmee in de 96e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kralovec bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Malmo FF.

LIVE Malmo FF - Dynamo Kiev 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Malmö FF Doelpunt R. Bengtsson met assist van J. Berget Malmö FF 1-0
18' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Mykolenko met assist van V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 1-1
20' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
23' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Shabanov Dynamo Kyiv
36' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
39' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt V. Tsygankov met assist van V. Buyalskyy Dynamo Kyiv 1-2
46' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor I. Bonke Malmö FF
48' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van A. Traustason Malmö FF 2-2
57' Doelpunt Malmö FF Doelpunt E. Rakip met assist van S. Rieks Malmö FF 3-2
65' Tweede gele kaart Dynamo Kyiv Tweede gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
67' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Rakip Malmö FF
70' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor B. Verbic Dynamo Kyiv
71' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Shaparenko voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
76' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor F. Bachirou Malmö FF
77' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt B. Verbic met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 3-3
79' Wissel Malmö FF Wissel G. Molins voor E. Larsson Malmö FF
82' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor B. Verbic Dynamo Kyiv
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
90' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Shaparenko Dynamo Kyiv
93' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Besiedin Dynamo Kyiv
96' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van J. Berget Malmö FF 4-3
97' Wissel Malmö FF Wissel J. Knudsen voor B. Safari Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Dynamo Kiev
Opstellingen Malmo FF - Dynamo Kiev
De opstellingen van Malmo FF en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Uwe Rösler
Coach Oleksiy Mykhaylychenko
Voorbeschouwing Malmo FF - Dynamo Kiev

Malmo FF en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kralovec en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Dynamo Kiev in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dynamo Kiev favoriet. 1 keer wist de ploeg van Malmo FF te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Malmo FF. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Malmo FF 0
Winst Dynamo Kiev 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malmo FF op een 3e positie staat, terwijl we Dynamo Kiev terugvinden op de 2e plaats.