Nabeschouwing Malmo FF - Kopenhagen (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Malmo FF het donderdag 3 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Kopenhagen (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Malmo FF en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Nielsen zette FC Copenhagen op een 0-1 voorsprong in de 50e minuut van de wedstrijd. Malmö FF kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Rosenberg, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Malmo FF - Kopenhagen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor M. Santos FC Copenhagen
31' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Zeca FC Copenhagen
50' Eigen doelpunt FC Copenhagen Eigen doelpunt L. Nielsen FC Copenhagen 0-1
46' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor S. Rieks Malmö FF
49' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor L. Nielsen Malmö FF
55' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van J. Berget Malmö FF 1-1
58' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
58' Wissel Malmö FF Wissel A. Traustason voor A. Christiansen Malmö FF
64' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor F. Bachirou Malmö FF
70' Wissel FC Copenhagen Wissel C. Holse voor V. Fischer FC Copenhagen
76' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor A. Bjelland FC Copenhagen
78' Wissel Malmö FF Wissel G. Molins voor M. Antonsson Malmö FF
85' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Bartolec voor R. Falk FC Copenhagen
86' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Daramy voor M. Santos FC Copenhagen
87' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor J. Stage FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Kopenhagen
Opstellingen Malmo FF - Kopenhagen
De opstellingen van Malmo FF en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Uwe Rösler
Voorbeschouwing Malmo FF - Kopenhagen

Malmo FF en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malmo FF en Kopenhagen elkaar treffen in de Europa League.

Winst Malmo FF 0
Winst Kopenhagen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malmo FF op een 4e positie staat, terwijl we Kopenhagen terugvinden op de 2e plaats.