Nabeschouwing Malmo FF - Lugano (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Malmo FF het donderdag 24 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lugano. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Lugano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Lugano (2-1)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Lugano is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 2-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. J. Berget maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Malmö FF vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Malmö FF vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Molins op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Lugano de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Gerndt. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lugano kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Harvey, waardoor Malmo FF een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Malmo FF - Lugano 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Lugano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Lugano Gele kaart voor J. Sabbatini Lugano
13' Penalty Malmö FF Penalty J. Berget Malmö FF 1-0
13' Gele kaart Lugano Gele kaart voor F. Daprela Lugano
32' Doelpunt Malmö FF Doelpunt G. Molins met assist van S. Rieks Malmö FF 2-0
50' Doelpunt Lugano Doelpunt A. Gerndt met assist van Carlinhos Lugano 2-1
60' Wissel Lugano Wissel M. Aratore voor Y. Eloge Lugano
61' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor J. Berget Malmö FF
68' Wissel Malmö FF Wissel R. Bengtsson voor I. Bonke Malmö FF
77' Wissel Malmö FF Wissel M. Rosenberg voor G. Molins Malmö FF
79' Wissel Lugano Wissel F. Holender voor L. Obexer Lugano
81' Wissel Lugano Wissel F. Rodriguez voor M. Bottani Lugano
85' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Larsson Malmö FF
85' Wissel Malmö FF Wissel B. Safari voor J. Knudsen Malmö FF
90' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Traustason Malmö FF
92' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor B. Safari Malmö FF
92' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Carlinhos Lugano
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Lugano
Opstellingen Malmo FF - Lugano
De opstellingen van Malmo FF en Lugano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lugano zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.