Nabeschouwing Malmo FF - Midtjylland (2-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 23 augustus 2018 - 19:15 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Malmo FF het donderdag 23 augustus 2018 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Midtjylland (2-2)

De Europa League 2018/2019 wedstrijd tussen Malmo FF en Midtjylland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Rosenberg, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Antonsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Midtjylland de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Wikheim.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Okosun de 2-2 maakte voor Midtjylland. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Malmo FF - Midtjylland 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van M. Antonsson Malmö FF 1-0
18' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor O. Lewicki Malmö FF
25' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Antonsson met assist van R. Bengtsson Malmö FF 2-0
51' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor J. Poulsen Midtjylland
54' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor K. Hansen Midtjylland
60' Doelpunt Midtjylland Doelpunt G. Wikheim Midtjylland 2-1
64' Wissel Midtjylland Wissel A. Okosun voor P. Onuachu Midtjylland
64' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor B. Safari Malmö FF
70' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor B. Sanneh Midtjylland
72' Wissel Malmö FF Wissel A. Traustason voor O. Lewicki Malmö FF
77' Doelpunt Midtjylland Doelpunt A. Okosun met assist van M. Hende Midtjylland 2-2
78' Wissel Midtjylland Wissel A. Mabil voor G. Wikheim Midtjylland
78' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor A. Vindheim Malmö FF
84' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor J. Andersson Midtjylland
89' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor L. Nielsen Malmö FF
91' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor A. Okosun Midtjylland
92' Wissel Midtjylland Wissel M. Thychosen voor O. Frank Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Midtjylland
Opstellingen Malmo FF - Midtjylland
De opstellingen van Malmo FF en Midtjylland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Midtjylland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.