Nabeschouwing Mariupol - AZ (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Mariupol het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Chornomorets in Odessa.

Via de Mariupol - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mariupol - AZ (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Mariupol en AZ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor AZ, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. AZ kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Tykgaard niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Mariupol - AZ 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mariupol - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart AZ Gele kaart voor J. Svensson AZ
26' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor M. Chekh Mariupol
60' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Boadu AZ
63' Wissel Mariupol Wissel V. Tankovskiy voor M. Chekh Mariupol
73' Wissel AZ Wissel J. Clasie voor S. Wuytens AZ
76' Wissel Mariupol Wissel J. Dawa voor S. Gorbunov Mariupol
80' Wissel AZ Wissel Y. Sugawara voor J. Svensson AZ
86' Wissel Mariupol Wissel I. Kiryukhantsev voor I. Tyshchenko Mariupol
87' Wissel AZ Wissel A. Gudmundsson voor F. Midtsjo AZ
93' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor P. Polegenko Mariupol
Video hoogtepunten en samenvatting Mariupol - AZ
Opstellingen Mariupol - AZ
De opstellingen van Mariupol en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mariupol gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Oleksandr Babych
Coach Arne Slot
Voorbeschouwing Mariupol - AZ

Mariupol en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Tykgaard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mariupol en AZ elkaar treffen in de Europa League.