Nabeschouwing Mariupol - Bordeaux (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Mariupol het donderdag 9 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Chornomorets in Odessa.

Via de Mariupol - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mariupol - Bordeaux (1-3)

Het Europa League duel tussen Mariupol en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Ivan Bebek geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Myshnov, waarmee Mariupol met 1-0 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Laborde, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette G. Laborde zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Bordeaux vergroot nadat A. Tchouaméni de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bordeaux.

LIVE Mariupol - Bordeaux 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mariupol - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Mariupol Doelpunt D. Myshnov Mariupol 1-0
33' Doelpunt Bordeaux Doelpunt G. Laborde met assist van F. Kamano Bordeaux 1-1
37' Doelpunt Bordeaux Doelpunt G. Laborde Bordeaux 1-2
41' Gele kaart Mariupol Gele kaart voor V. Churko Mariupol
46' Wissel Mariupol Wissel A. Boryachuk voor V. Churko Mariupol
49' Doelpunt Bordeaux Doelpunt A. Tchouaméni Bordeaux 1-3
66' Wissel Mariupol Wissel V. Vakula voor J. Dawa Mariupol
78' Wissel Bordeaux Wissel I. Lewczuk voor M. Gajić Bordeaux
78' Wissel Bordeaux Wissel L. Lerager voor Z. Youssouf Bordeaux
81' Wissel Mariupol Wissel B. Demiri voor Mariupol
82' Wissel Mariupol Wissel S. Horbunov voor I. Tyshchenko Mariupol
87' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor Y. Sankharé Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Mariupol - Bordeaux
Opstellingen Mariupol - Bordeaux
De opstellingen van Mariupol en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mariupol gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Oleksandr Babych
Coach Gustavo Augusto Poyet Domínguez
Voorbeschouwing Mariupol - Bordeaux

Mariupol en Bordeaux spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Bebek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mariupol en Bordeaux elkaar treffen in de Europa League.