Nabeschouwing Milan - Olympiakos Piraeus (3-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 4 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Milan het donderdag 4 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Olympiakos Piraeus (3-1)

Het Europa League duel tussen Milan en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 3-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Guerrero, waarmee Olympiakos Piraeus met 0-1 de leiding nam. Milan kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Cutrone, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette G. Higuaín zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Milan vergroot nadat P. Cutrone de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Milan.

LIVE Milan - Olympiakos Piraeus 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Guerrero met assist van L. Koutris Olympiakos Piraeus 0-1
54' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor Samu Castillejo Milan
54' Wissel Milan Wissel H. Çalhanoğlu voor G. Bonaventura Milan
56' Gele kaart Milan Gele kaart voor H. Çalhanoğlu Milan
70' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone met assist van R. Rodríguez Milan 1-1
72' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Daniel Podence voor Matías Nahuel Olympiakos Piraeus
76' Doelpunt Milan Doelpunt G. Higuaín met assist van H. Çalhanoğlu Milan 2-1
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. Meriah voor V. Torosidis Olympiakos Piraeus
79' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone met assist van H. Çalhanoğlu Milan 3-1
80' Wissel Milan Wissel F. Borini voor Suso Milan
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor Y. Touré Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Milan - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Milan en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Olympiakos Piraeus

Milan en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Olympiakos Piraeus elkaar treffen in de Europa League.

Winst Milan 0
Winst Olympiakos Piraeus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 1e positie staat, terwijl we Olympiakos Piraeus terugvinden op de 2e plaats.