Nabeschouwing Milan - Real Betis (1-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Milan het donderdag 25 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Milan - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Real Betis (1-2)

Het Europa League duel tussen Milan en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Sanabria, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Real Betis vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Lo Celso op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Milan de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Cutrone. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Milan kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 94e minuut werd Samu Castillejo van Milan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Milan het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor Real Betis een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Milan - Real Betis 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Sanabria met assist van G. Lo Celso Real Betis 0-1
31' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
46' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Higuaín Milan
47' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Canales Real Betis
46' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor T. Bakayoko Milan
46' Wissel Milan Wissel Suso voor F. Borini Milan
55' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso Real Betis 0-2
67' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Sergio León Real Betis
79' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor A. Sanabria Real Betis
80' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Lo Celso Real Betis
80' Wissel Milan Wissel A. Bertolacci voor L. Biglia Milan
83' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone met assist van Samu Castillejo Milan 1-2
86' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Pedro López Real Betis
92' Wissel Real Betis Wissel Z. Feddal voor William Carvalho Real Betis
94' Rode kaart Milan Rode kaart voor Samu Castillejo Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Real Betis
Opstellingen Milan - Real Betis
De opstellingen van Milan en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milan - Real Betis

Milan en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Real Betis elkaar treffen in de Europa League.

Winst Milan 0
Winst Real Betis 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan op een 1e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.