Nabeschouwing Molde - Partizan (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Molde het donderdag 29 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Partizan (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Molde en Partizan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door L. James, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. Partizan kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Miletic, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Molde - Partizan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Zdjelar Partizan
32' Gele kaart Molde Gele kaart voor V. Forren Molde
41' Gele kaart Molde Gele kaart voor F. Aursnes Molde
59' Wissel Molde Wissel O. Omoijuanfo voor M. Bolly Molde
66' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Soumah Partizan
66' Wissel Partizan Wissel B. Natcho voor S. Soumah Partizan
68' Wissel Partizan Wissel O. Ozegovic voor U. Sadiq Partizan
72' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van M. Eikrem Molde 1-0
76' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Hussain Molde
80' Doelpunt Partizan Doelpunt N. Miletic met assist van Z. Tosic Partizan 1-1
82' Gele kaart Partizan Gele kaart voor N. Miletic Partizan
83' Wissel Partizan Wissel A. Lutovac voor Z. Tosic Partizan
84' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor K. Haugen Molde
91' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Stojkovic Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Partizan
Opstellingen Molde - Partizan
De opstellingen van Molde en Partizan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Partizan zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Savo Milošević
Voorbeschouwing Molde - Partizan

Molde en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Molde en Partizan in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Molde te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Molde. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.