Nabeschouwing Napoli - Arsenal (0-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 18 april 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Napoli het donderdag 18 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Napoli.

Via de Napoli - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Arsenal (0-1)

Het Europa League duel tussen Napoli en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Lacazette, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Arsenal.

LIVE Napoli - Arsenal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Arsenal Wissel H. Mkhitaryan voor A. Ramsey Arsenal
36' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette Arsenal 0-1
43' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
46' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor N. Maksimović Napoli
60' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor L. Insigne Napoli
61' Wissel Arsenal Wissel Mohamed Elneny voor G. Xhaka Arsenal
68' Wissel Arsenal Wissel A. Iwobi voor A. Lacazette Arsenal
71' Wissel Napoli Wissel Mário Rui voor F. Ghoulam Napoli
74' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor P. Čech Arsenal
90' Gele kaart Napoli Gele kaart voor José Callejón Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Arsenal
Opstellingen Napoli - Arsenal
De opstellingen van Napoli en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Carlo Ancelotti
Voorbeschouwing Napoli - Arsenal

Napoli en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Arsenal in de Europa League vond plaats op 11 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Napoli. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.