Nabeschouwing Nordsjælland - Cliftonville (2-1) || Europa League 2018/2019

Donderdag 19 juli 2018 - 19:30 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Nordsjælland het donderdag 19 juli 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Cliftonville. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - Cliftonville live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - Cliftonville (2-1)

Het Europa League duel tussen Nordsjælland en Cliftonville is onder leiding van scheidsrechter Eitan Shmuelevich geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. J. Gormley maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cliftonville vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Nordsjælland kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Donyoh, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Nordsjælland.

LIVE Nordsjælland - Cliftonville 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - Cliftonville teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Cliftonville Penalty J. Gormley Cliftonville 0-1
13' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor I. Sadiq Nordsjælland
22' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor M. Aaquist Nordsjælland
44' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor B. Neeson Cliftonville
47' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor Cliftonville
46' Wissel Nordsjælland Wissel G. Donyoh voor I. Sadiq Nordsjælland
58' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt G. Donyoh met assist van M. Aaquist Nordsjælland 1-1
64' Wissel Cliftonville Wissel C. McDonald voor R. Curran Cliftonville
66' Wissel Nordsjælland Wissel A. Olsen voor M. Aaquist Nordsjælland
68' Wissel Nordsjælland Wissel M. Rygaard Jensen voor V. Tranberg Nordsjælland
73' Wissel Cliftonville Wissel C. McMenamin voor J. Donnelly Cliftonville
83' Wissel Nordsjælland Wissel S. Garrett voor C. Curran Nordsjælland
88' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor L. Bagnall Cliftonville
92' Gele kaart Cliftonville Gele kaart voor G. Breen Cliftonville
Video hoogtepunten en samenvatting Nordsjælland - Cliftonville
Opstellingen Nordsjælland - Cliftonville
De opstellingen van Nordsjælland en Cliftonville zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nordsjælland gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cliftonville zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.