Nabeschouwing NSÍ - Ballymena United (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 4 juli 2019 - 20:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt NSÍ het donderdag 4 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ballymena United. De wedstrijd wordt gespeeld in Svangaskarð in Toftir.

Via de NSÍ - Ballymena United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NSÍ - Ballymena United (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen NSÍ en Ballymena United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was NSÍ dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor NSÍ, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Besfort Kasumi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NSÍ - Ballymena United
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
93
79
Gevaarlijke aanvallen
48
26
Overtredingen
15
9
Buitenspel
1
2
Corners
5
4
Wissels
2
1
LIVE NSÍ - Ballymena United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NSÍ - Ballymena United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Ballymena United Gele kaart voor A. Lecky Ballymena United
64' Wissel NSÍ Wissel O. Dalbud voor J. Mortensen NSÍ
74' Wissel NSÍ Wissel B. Egilsson voor J. J. Benjaminsen NSÍ
84' Wissel NSÍ Wissel O. H. Olsen voor P. Hentze NSÍ
84' Wissel Ballymena United Wissel A. Burns voor T. Kane Ballymena United
89' Gele kaart Ballymena United Gele kaart voor K. Balmer Ballymena United
92' Wissel Ballymena United Wissel R. Harpur voor J. Winchester Ballymena United
Video hoogtepunten en samenvatting NSÍ - Ballymena United
Opstellingen NSÍ - Ballymena United
De opstellingen van NSÍ en Ballymena United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NSÍ gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ballymena United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Basiselftal Ballymena United
# Speler Pos.
1 Ross Glendinning K
21 Jim Ervin V
5 Scot Whiteside V
19 Kofi Balmer V
2 Tony Kane V
11 Steven McCullough V
16 Declan Carville M
23 Leroy Millar M
20 Jude Winchester M
9 Cathair Friel A
22 Adam Lecky A
Wissels Ballymena United
# Speler Pos.
18 Thomas McDermott K
14 Andrew Burns V
26 Joshua Kelly M
26 M
8 Ryan Harpur M
7 Shane McGinty M
28 Ross Lavery M
6 Ryan Mayse M
Voorbeschouwing NSÍ - Ballymena United

NSÍ en Ballymena United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Besfort Kasumi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NSÍ en Ballymena United in de Europa League vond plaats op 27 juni 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ballymena United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ballymena United favoriet. 1 keer wist de ploeg van NSÍ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor NSÍ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NSÍ 0
Winst Ballymena United 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
NSÍ - Ballymena United Opstelling NSÍ Opstelling Ballymena United Live NSÍ - Ballymena United Live NSÍ - Ballymena United kijken NSÍ - Ballymena United kijken Live NSÍ - Ballymena United stream NSÍ - Ballymena United Fox Sports Nabeschouwing NSÍ - Ballymena United Uitslag NSÍ - Ballymena United Statistieken NSÍ - Ballymena United Europa League 2019/2020 NSÍ - Ballymena United wedden NSÍ - Ballymena United gokken NSÍ - Ballymena United Unibet