Nabeschouwing Olimpija - Rīgas FS (2-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Olimpija het donderdag 11 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rīgas FS. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Rīgas FS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Rīgas FS (2-3)

Het Europa League duel tussen Olimpija en Rīgas FS is onder leiding van scheidsrechter Urs Schnyder geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rīgas FS. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. D. Lemajic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rīgas FS vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Olimpija kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Boakye, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette G. Kluskins zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rīgas FS de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen L. Menalo in de 90e minuut de 2-2 maakte namens Olimpija. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rīgas FS dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Vukmanic de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Urs Schnyder bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Rīgas FS.

LIVE Olimpija - Rīgas FS 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Rīgas FS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor E. Cekici Olimpija
23' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor M. Putincanin Olimpija
40' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor R. Savalnieks Rīgas FS
52' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor M. Bagnack Olimpija
52' Penalty Rīgas FS Penalty D. Lemajic Rīgas FS 0-1
54' Gele kaart Rīgas FS Gele kaart voor S. Blagojevic Rīgas FS
60' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor A. Suljic Olimpija
63' Wissel Olimpija Wissel A. Vukusic voor R. Kidric Olimpija
64' Wissel Rīgas FS Wissel C. Kouadio voor A. Ciganiks Rīgas FS
71' Wissel Rīgas FS Wissel G. Kluskins voor A. Kaludjerovic Rīgas FS
72' Wissel Olimpija Wissel L. Menalo voor M. Putincanin Olimpija
77' Wissel Rīgas FS Wissel T. Vukmanic voor T. Simkovic Rīgas FS
81' Doelpunt Olimpija Doelpunt E. Boakye Olimpija 1-1
88' Doelpunt Rīgas FS Doelpunt G. Kluskins met assist van S. Blagojevic Rīgas FS 1-2
90' Doelpunt Olimpija Doelpunt L. Menalo met assist van S. Savic Olimpija 2-2
93' Doelpunt Rīgas FS Doelpunt T. Vukmanic Rīgas FS 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - Rīgas FS
Opstellingen Olimpija - Rīgas FS
De opstellingen van Olimpija en Rīgas FS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpija gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rīgas FS zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.