Nabeschouwing Olimpija - Yeni Malatyaspor (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Olimpija het donderdag 1 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Yeni Malatyaspor (0-1)

Het Europa League duel tussen Olimpija en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 0-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Cekici van Olimpija. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 38e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 77 minuten was het A. Jahovic die Yeni Malatyaspor op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Yeni Malatyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Olimpija - Yeni Malatyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Kas Yeni Malatyaspor
16' Wissel Olimpija Wissel L. Menalo voor A. Suljic Olimpija
19' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Akbas Yeni Malatyaspor
24' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor E. Cekici Olimpija
25' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
29' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor M. Samardzic Olimpija
38' Tweede gele kaart Olimpija Tweede gele kaart voor E. Cekici Olimpija
46' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
60' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Guilherme voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
61' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Tore voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
68' Wissel Olimpija Wissel V. Valencic voor S. Savic Olimpija
69' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor E. Kas Yeni Malatyaspor
77' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Jahovic met assist van G. Tore Yeni Malatyaspor 0-1
80' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor L. Menalo Olimpija
87' Wissel Olimpija Wissel G. Brkic voor M. Putincanin Olimpija
89' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor V. Valencic Olimpija
93' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor F. Farnolle Yeni Malatyaspor
98' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor E. Tozlu Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Olimpija - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Olimpija en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpija gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.