Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Luzern (4-0) || Europa League 2018/2019

Donderdag 9 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 9 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Luzern. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki (Pireás (Piraeus)) in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Luzern live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Luzern (4-0)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Luzern is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 4-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Christodoulopoulos, waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Christodoulopoulos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee Guerrero zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Olympiakos Piraeus in de 84e minuut, nadat Guerrero de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - Luzern 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Luzern teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Christodoulopoulos met assist van K. Tsimikas Olympiakos Piraeus 1-0
16' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor M. Camara Olympiakos Piraeus
20' Gele kaart Luzern Gele kaart voor Y. Schmid Luzern
33' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt L. Christodoulopoulos Olympiakos Piraeus 2-0
36' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Guerrero met assist van K. Fortounis Olympiakos Piraeus 3-0
39' Gele kaart Luzern Gele kaart voor I. Voca Luzern
56' Gele kaart Luzern Gele kaart voor C. Schneuwly Luzern
58' Wissel Luzern Wissel R. Vargas voor C. Schwegler Luzern
58' Wissel Luzern Wissel M. Schulz voor C. Schneuwly Luzern
61' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
74' Wissel Luzern Wissel S. Demhasaj voor B. Eleke Luzern
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Vrousai voor L. Christodoulopoulos Olympiakos Piraeus
84' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Guerrero met assist van Roderick Olympiakos Piraeus 4-0
86' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel I. Fetfatzidis voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
90' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel V. Torosidis voor M. Camara Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Luzern
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Luzern
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Luzern zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Luzern zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Luzern

Olympiakos Piraeus en Luzern spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Luzern elkaar treffen in de Europa League.