Nabeschouwing Olympique Marseille - Apollon (1-3) || Europa League 2018/2019

Donderdag 13 december 2018 - 18:55 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Olympique Marseille het donderdag 13 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Apollon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Apollon (1-3)

Het Europa League duel tussen Olympique Marseille en Apollon is onder leiding van scheidsrechter Radu Petrescu geëindigd in een 1-3 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Kamara in de 8e minuut, waardoor Olympique Marseille met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 8e minuut voor dat Apollon via A. Maglica op 0-1 kwam te staan. Na de openingsgoal kwam Olympique Marseille in de 11e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van F. Thauvin.

In de 30e minuut was het Apollon dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Maglica. Na 56 minuten werd de voorsprong voor Apollon vergroot nadat M. Stylianou de 1-3 wist te scoren. Na 93 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat L. Ocampos zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Apollon.

LIVE Olympique Marseille - Apollon 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Rode kaart Olympique Marseille Rode kaart voor B. Kamara Olympique Marseille
8' Penalty Apollon Penalty A. Maglica Apollon 0-1
11' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt F. Thauvin met assist van M. Lopez Olympique Marseille 1-1
30' Doelpunt Apollon Doelpunt A. Maglica met assist van M. Stylianou Apollon 1-2
46' Wissel Apollon Wissel F. Papoulis voor K. Bru Apollon
49' Gele kaart Apollon Gele kaart voor V. Roberge Apollon
56' Doelpunt Apollon Doelpunt M. Stylianou Apollon 1-3
59' Wissel Olympique Marseille Wissel B. Sarr voor K. Strootman Olympique Marseille
59' Wissel Apollon Wissel D. Faupala voor A. Schembri Apollon
61' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor B. Sarr Olympique Marseille
62' Wissel Olympique Marseille Wissel N. Radonjić voor F. Thauvin Olympique Marseille
64' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor Luiz Gustavo Olympique Marseille
71' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor L. Ocampos Olympique Marseille
71' Wissel Apollon Wissel R. Soumah voor A. Maglica Apollon
75' Wissel Olympique Marseille Wissel C. NJie voor D. Payet Olympique Marseille
90' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor D. Ćaleta-Car Olympique Marseille
93' Tweede gele kaart Olympique Marseille Tweede gele kaart voor L. Ocampos Olympique Marseille
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Apollon
Opstellingen Olympique Marseille - Apollon
De opstellingen van Olympique Marseille en Apollon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Marseille gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Apollon zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.