Nabeschouwing PAOK - MOL Vidi (0-2) || Europa League 2018/2019

Donderdag 25 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt PAOK het donderdag 25 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - MOL Vidi (0-2)

Het Europa League duel tussen PAOK en MOL Vidi is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 0-2 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Huszti, waarmee MOL Fehérvár met 0-1 de leiding nam. MOL Fehérvár vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Stopira op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van MOL Vidi.

LIVE PAOK - MOL Vidi 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt S. Huszti met assist van L. Nego MOL Fehérvár 0-1
23' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Hadžić MOL Fehérvár
45' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt Stopira met assist van S. Huszti MOL Fehérvár 0-2
46' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor D. Limnios PAOK
50' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor Á. Kovácsik MOL Fehérvár
52' Wissel PAOK Wissel A. Prijović voor E. Shakhov PAOK
65' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Hodžić voor M. Šćepović MOL Fehérvár
66' Wissel PAOK Wissel D. Biseswar voor N. Karelis PAOK
73' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor L. Nego MOL Fehérvár
73' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Kovács voor S. Huszti MOL Fehérvár
75' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Fiola MOL Fehérvár
79' Wissel MOL Fehérvár Wissel B. Nikolov voor G. Milanov MOL Fehérvár
85' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Hodžić MOL Fehérvár
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - MOL Vidi
Opstellingen PAOK - MOL Vidi
De opstellingen van PAOK en MOL Vidi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en MOL Vidi zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.